16 Mayıs IB DAY

18.05.2023 749

Her yıl mayıs ayının ikinci haftasında geleneksel olarak düzenlenen IB DAY  programımız, bu yıl 10  F/G/H sınıfı şubelerinin öğrencileri tarafından IBDP CAS Projesi olarak 16 Mayıs 2023 tarihinde okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği bir katılımla gerçekleşti.

Faaliyetlerinde “ Kültüre Tutulan Işık” sloganıyla yola çıkan öğrencilerimiz, kültürel çeşitliliğe ilişkin okulumuz öğretmen ve öğrencilerine farkındalık çalışmaları yaptılar. Proje kapsamında Türkiye ve Türk Cumhuriyetleri, Japonya,İspanya, İtalya, Almanya, Fransa, Meksika gibi çeşitli ülkelere dair tanıtımlarla gençler, bu ülkelerin kültürel zenginliklerini de, gerek hazırladıkları yiyeceklerle gerekse düzenledikleri eğlenceli oyunlarla stantlarında sergilediler.  Öğrencilerimiz dünya ülkeleri hakkında verdikleri bilgilerle okulumuz bünyesinde kültürel çeşitliliğe ışık tutan birer meşale oldular.