EGE EFEOĞLU E-SEMPOZYUMDA KONUŞMACI OLARAK YER ALDI

Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesinin 11 Mart 2021 Perşembe günü düzenlediği İstiklal Marşı'nın 100. Yılı anısına "Mâzide ve Âtide İstiklal" konulu VI. Ulusal Lise Öğrencileri E-Sempozyumuna 10. sınıf öğrencimiz Ege Efeoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından sunumlar eş zamanlı olarak üç ayrı salonda gerçekleşti. Milli Mücadele Salonu'nun 2. oturumunda "İstiklal Yolundan İstiklal Marşına Uzanan Destansı Yolculuk" başlıklı tebliğini sunan öğrencimiz Mondros Mütarekesi'nden Kurtuluş Savaşı'nın sonuna kadar  uzanan Türk milletinin istiklal yolculuğunu ve Akif'in kaleminde İstiklal Marşımızla can bulan kahramanlık destanını anlattı. Program oturum başkanlarının değerlendirmeleriyle sona erdi.

14.03.2021 453

14-03-202114-03-2021