ANKARA / ÇANKAYA - Ankara Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi

Tem

Servis bulunmayan adreslerde ikamet eden öğrencilerimize KIZ/ERKEK PANSİYON alternatifimiz mevcuttur.

Haz

Ara

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle ülke çapında “Yüzüncü Yıl Marş Yarışması” düzenlenmiş ve Yüzüncü Yıl Marşı oluşturulmuştur.

Aşağıdaki linklerden Yüzüncü Yıl Marşımıza erişim sağlayabilirsiniz

Tem

Ankara Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi Pansiyonuna kayıt için gerekli bilgi ve belgeler için aşağıdaki linke tıklayınız

Haz

IB başvurusu yapacak velilerimizin dikkatine: Okulumuz IB Hesap Numarası aşağıdadır.

May

Sınav Saatlerimiz Haberin Devamındadır.

May

Bu form şu an hazırlık sınıfına devam eden ve 2021-2022 eğitim-öğretim yılında Pre-IB sınıfına devam etmek isteyen öğrencilerimiz ve velileri tarafından doldurulacaktır.

Başvuran öğrenciler Eylül ayında yapılacak olan seviye tespit sınavı sonuçlarına göre yerleştirilecektir.

Sorularınız için ibdp.asbl@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.