İNGİLTERE'DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ VE UCAS BAŞVURU SÜRECİ TOPLANTISI

Sevgili Öğrencimiz / Değerli Velimiz,

British Education Bureau (BEB) kurucusu ve Eğitim Direktörü Sevda Öncel Budd tarafından Ankara Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve velilerimize özel gerçekleştirilecek ve Birleşik Krallık'ta lisans eğitimi ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılacak "İngiltere'de Üniversite Eğitimi ve UCAS Başvuru Süreci" başlıklı webinar canlı yayın duyurusunu sizinle ve öğrencilerinizle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

İngiltere eğitim sistemi, üniversitelere başvuru süreci, üniversitelerin kabul şartları, UCAS başvuru sistemi, Oxford/Cambridge başvuruları, burs imkanları, konaklama seçenekleri gibi birçok önemli konuyu ele alacağımız ve bu konulardaki soruları cevaplandıracağımız ücretsiz online webinar yayınımız 8 Mayıs Cumartesi saat 11:30'da başlayacak.

İngiltere'de Üniversite Eğitimi ve UCAS Başvuru Süreci

8 Mayıs Cumartesi

Saat 11:30

İngiltere'de Üniversite Eğitimi ve UCAS Başvuru Süreci webinar canlı yayınımıza aşağıdaki linkte yer alan kayıt formunu doldurmanızın ardından e-mail adresinize iletilecek olan linkten katılabilirsiniz.

Kayıt formu: https://zoom.us/meeting/register/tJ0kceCqqzMuG915uM5523wbWl5sY9xfO7Lm

8 Mayıs Cumartesi günkü canlı yayınımızda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Cumartesi günü görüşmek dileğiyle.Mutlu ve sağlıklı günler,

06.05.2021 572

06-05-2021