M.NUR DEVECİ ULUSLARARASI PANELDE OTURUM BAŞKANLIĞI YAPTI

Anadolu Mektebi'nin Balkanlar ve Almanya'daki gençlerimize yönelik olarak hazırladığı okuma programının "Gönül Köprüsü" paneli 26 Eylül 2020 Cumartesi günü çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Panel, Mustafa Kutlu ve Cengiz Aytmatov okumaları üzerine iki oturum hâlinde gerçekleştirildi.

29.09.2020 507

M. NUR DEVECİ ULUSLARARASI PANELDE OTURUM BAŞKANLIĞI YAPTI

Panelin birinci oturumu olan Türk hikâyeciliğinde önemli bir değere sahip Mustafa Kutlu oturumunu Mustafa Kutlu da dinleyerek bir değerlendirme konuşması yaptı.

Yunanistan, Makedonya, Bulgaristan ve Almanya'dan panelistlerin konuştuğu "Bozkırın Bilgesi" olarak tanınan Cengiz Aytmatov oturumunda panel başkanlığını okulumuz 10. sınıf öğrencisi Meşgule Nur Deveci yaptı.

Panelin ardından değerlendirme konuşmaları yapan Ardahan Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof Dr. Burhanettin Dönmez, Millî Eğitim Eski Bakanı Vehbi Dinçerler, Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü, yazarı okuma ve anlama noktasında gösterdikleri başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek kendilerine teşekkür ettiler. Biz de öğrencimiz Meşgule Nur Deveci'yi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

29-09-202029-09-202029-09-202029-09-202029-09-2020