Servis İlanı

03.07.2023 975

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuzun öğrenci taşıma işi Yeni Ayyıldız Turizm tarafından yapılacaktır. Yeni eğitim ve öğretim yılında muhtemel servis güzergâhları şöyledir. Sincan(merkez), Eryaman, Etimesgut, Bağlıca, Batıkent, Yenimahalle(merkez), Keçiören(merkez), Çankaya (Oran, Balgat, Dikmen, Çukurambar), İncek (Ümitköye yakın bölgeler), Türkkonut, Yaşamkent ve Ümitköy çevresidir. Keçiören(merkez), Yenimahalle ve Çankaya (Oran, Balgat, Dikmen, Çukurambar) için mutlaka şirket ile iletişime geçiniz. Muhtemel servis kapsamına alınamayacak bölgeler; Yenikent, Fatih Mah, Ostim, Yenimahalle ve Keçiören’in merkeze uzak bölgeleri, Pursaklar, Aydınlıkevler, Siteler, Altındağ,  Mamak, Abidinpaşa, Bahçelievler, Gazi Mahallesi, Çankaya’ nın merkeze uzak bölgeleri, Bilkent, Toki Turkuaz Vadisi, Yapracık ve Gölbaşı’dır. Güzergâh ayrıntıları ve zamanları okullar açılmadan bilinmemektedir. İletişim için mesai saatleri içerisinde 0537 505 40 18 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.